Waarom registreren?

Om toegang te krijgen tot het iPublications Klantportal dien je eenmalig een account aan te vragen, ook als je in het verleden (voor het oude klantportal) reeds een account had.

Ons nieuwe klantportal bevat een hoop nieuwe functies die de veiligheid en het gebruiksgemak ten goede komen. Tevens willen wij graag de bij ons bekende informatie over organisaties en contactpersonen eens goed opschonen.

Wij hebben er dus voor gekozen om alle gebruikers een nieuwe account te laten registeren. Op basis van je e-mail adres behoud je de historie vanuit het oude klantportal, maar kunnen wij wel onze CRM informatie actualiseren. Tevens kun je gebruik maken van nieuwe functies zoals 2-Factor Login, Social Login en SMS-notificaties.

Terug naar het aanmeldformulier